Friday, 8 June 2012

aty ku sakit lagy ...

aku xtao lha na cakap apew lagy ...
aku syg someone nih ... tpi dye xabis2 sakiti aty aku ... aku cube mengalah dan buang ego aku ! demi hubungan kami tapi dye x amik p0rt lansung sal perasaan aku ...
aku memang syg dyew ....! kenapa semua nih trjadi pada aku ?? papew p0n aku red0 je lha ... if dye ade awek laen selaen dari aku .. aku berharap dye berbahagia dgn awek dye ... aku tao bkan senang na lupa kan oam yg itew syg ... tpi kitew mesti relakan dye pergi dari aty itew terus di sakiti ... aku xsalah kan dye dlm hal nim .. salah aku gop sbb x tye dye bt0l2 ...
aku tao aku bkn perfect p0m tuk dye ... dye b0le dapat yg lebih baek dari aku ...
tapi aku cuma nok kabo ke dye aku syg dye sgt2 sapa aku asew aty aku nih terluka mcm pisau ... :'(

Sunday, 29 April 2012

rindunya ... @_@

assalamualaikum ...
rasenyer lamew da aku xupdate blog aku nih ...ish3 ... apewlha aku ni ken ~~ dlu kemain lagy gatal na berblog n0w bilew da adew aku plax buad xtaw jerk hewhew ~~
aku xupdate lame blog aku nih sal byk sgt bende yg trjadi pd diri aku ..so mase tuh aku btl2 d0wn lerr ... n0w is g0ing better lha ...
s0 far skang kehidupan aku ok lha kowank camnew?? harap kowank baek 2 ok ...
tentang family semuanya good2 jew ahhahaha ...kowank plax?? kih3 asyik tanye jew ken ~~ watlekk suda... bosan yg amat dux at uma nih geng tp xpe bln 5 nih aku na pegy bercuti ..ala2 cuti2 malaysia la gt0 ...hehehe... bukan apew tukar angin skit der ... x an xna tukar selera kottt ??
ok lha setakat nih jew aku update bl0g kali nih ... aku shayunk k0wank ketat2 ! :)

Friday, 16 March 2012

siapalah sy d hati awak.... :')

awak....
sy sedar sapa diri sy...
awak...
sy telah cerminkan diri sy ni..
awak...
sy taw awak hanya menganggap tdak lebih dari kawan biasa...
awak...
sy hanya lah gagak d rimba
awak...
sy xmempunyai apa2...
yang sy ada hanya la rasa ini...
sy mmang xlyak dan xsesuai dgn awk..
awak...
sy telah sedaya upaya utk menganggap awk tidak istimewa d hati sy...
tapi sy xberdaya kerna hati kecil sy mengatakan sebaliknya...
awak..
semakin sy cuba melupakan awk..
semakin kuat sy mengingati awk...
entah kenapa sy pun xtaw....
awak...
sy tdak taw knp awk begitu dekat d hati ini..maafkan sy kerana menyukai awk..
awak...
berdosakah sy kerana menyukai awk??
andai ini ketentuan takdir Ilahi...
sy doakan awk berbahagia...
awak...
jika awk msih mengingati sy ..
andainya sy sudah tiada dlm dunia nih
sedekahlah Al-Fatihah bt sy..
tanda kite pernah kenal di dunia ini...
awak...
terima kasih sudi hadir dlm hdop ini..
walaupun utk seketika...
sy ttp rasa bahagia bile mengingati
detik2 itu...
walaupun kekadang sy berkecil hati dgn apa yg awk lakukan...
tapi sy tlah lupakan semua itu...
awak...
jasa dan budi awk tinggi d puncak gunung
tdak ada nilai utk sy membayarnya...
nak cari mmg xbertemu...
awak...
minta halal segala salah dan dosa sy...
selama masa sy bergurau dgn awk...
awak...
biarlah kisah2 silam menjadi kenangan akan sy simpan kemas dlm hati ini...
awak...
biarla sy terseksa..
biarlah sy derita..
aslkan awk bahagia...
aslkan sy tdak menganggu kehidupan awk lg...
asalkan awk xperlu melayan kerenah sy lgi..
awak....
sy doakan yg terbaik utk awk..
di Dunia mahupun di Akhirat..
Salam rindu d angin lalu buat mu syg..

Wednesday, 14 March 2012

kawan tikam kawan !!

haaa... ni aku xfaham kenapa perlu wujud org cmto?? bukan kew kwn tu perlu ade sifat ikhlas dan menerima antara satu sama lain?? ish3... dlu aku asyik dgr kwn2 aku jew yg kene.. now aku sendiri yg kene taw..
aku da berkwn dgn budak nih lama aww.. makan sepinggan,tido sebantal,gelak ketawa bersama dan mcm2 lg la yg kami lakukan bersama..tpi xsangke doe dye tikam aku dri blakang.. depan aku kemain lg ckp baek la apew la tu la tp kot blakang aku ish3...cam teeetttt!! ahahhaha...aku xpenah kata kt dye,aku xpenah care hal dye,aku xpenah peduli ape dye na bt pon lantak dye la an... tp dye tu cm xleh tgk aku senang..aib aku dye bkew tp aib dye aku jge..adil ke bg aku?? tp skang xlg..aku semakin benci org cm dye... aku xkan maafkan dye!!!ape?? dye bce blog aku?? terasa?? hey pegi mampos la kwn... adew ku kisah kew der.. aku da byk jg aty ko,jge aib ko tp ko fitnah aku,ko bruk an aku mcm2...!!! ko ingat skit xselamanya org akn berlembut dgn ko !! lama2 naek lemak r der.. ko kan perasan kurus... ko xngaku sala ko an... ko asyik tgk sala org jew.. bilew org ngata sal ko taw lak ko na mara an... cmto la perasaan org laen ko taw x!! ko mmg xde perasaan sbb aty ko cm btu karang ahahahhah!!! kalau ko baca blog aku nih ko na mara mara la ...aku pedulik apew.. ko dgr cni aku menyesal adew kwn cm ko... ko jenis manusia xpndai kenang budi org... satu demi satu aib ko aku akn buka ok... knp?? hahaha sbb ko bke aib aku,ko jth an aku.ko malu an aku dan ko na org yg rapat nan aku benci aku an... ko dengki nan aku sebenarnye doe.. ko dgr cni ko buat hdop aku cmni ko tgk la apew akn jd hdop ko nanti...
ni la org nyer... mintak maaf doe sbb trpaksa bt cmni... law aku xbt ko xkan sedar yg ko selalo bt jht kt org... bg aku ko bkn kwn aku lg.. terlalu byk ko bruk an aku,ko sakiti ati aku ... !!!!

Monday, 5 March 2012

sy heppy....:)

ingin sy katekan sy sedang happy skarang....
heee ~~~ sy xtaw knp sy happy... mgkin persekitaran kot... hahaha... xdela...
esok kedai bkew kt TER.. so law korang na jmpa sy dtg lew ok...>_< !!
org kata cinta itu buta kdang2 cinta itu pelik...
knp la sy boleh jadik camni erkkk??
apew2 pun sy sukew tgk kwn2 sy happy hewhew~~~.....
ish3.... tah papew an sy update blog sy ary nih...so korg jgn maroh neh2... smile always...
ini la pic sy yang koyaaaa ...
hahhaha...xaci maros >_< !!!

Wednesday, 29 February 2012

terima kasih....

aku xtaw knp aku sedih sangat... dan aku xtaw knp perlu aku sedih...:'(
papewpon thanks buat some0ne yg pernah hadir dlm hd0p aku.... yg pernah bg semangat dekat aku... aku hargai sgt2 ... aku d0akan kaw bahagia dgn hid0p kaw... selama kitew knl kaw byk bg aku semangat ,kaw byk hepykan hd0p aku... aku xsangka akhirnyew aku akn rasa cm nie... aku xmembenci kaw ... ja0h skali menyimpan dendam pada kaw... aku taw setiap apew yg trjadi pasti adew hikmahnyew tersendiri... dan aku terima ...
bagi aku... ckup la melihat kaw bahagia.. aku xminta apa2 lgi... maafkan aku bila aku terpaksa ja0hkan diri aku dari kaw... maafkan aku kerna xdpat bertentang mata dgn kaw lgi... aku tk0t aku akan menangis d depan kaw... aku harap kaw maafkn segala kesalahan aku pada kaw...
jaga diri elok2 teman ku....
thanks for everything...:')